Raktárak evaporatív hűtése, klimatizálása

Raktárak levegőjének hűtési igénye 2 okból következik be:

raktarak parahutese 21. A tárolt áruk minőség-, érték- és állagmegóvása szempontjából elengedhetetlen, hogy a raktár hőmérséklete ne szökjön egy bizonyos szint fölé, vagy bizonyos értékhatárok között maradjon.

Az új építésű raktárak hűtésére, vagy régebbi raktárak hűtőrendszerének korszerűsítésére az evaporatív hűtőrendszerek adnak professzionális megoldást. Az elvégzett gazdaságossági számítások tanúsítják, hogy evaporatív hűtés esetén a rendszer kialakításának, kiépítésének  költségei a kevesebb, mint a felére, az üzemeltetési költségek pedig a  tizedére csökkennek  a hagyományos klíma megoldásokhoz képest.

Nézze meg, milyen evaporatív hűtési megoldásokat javaslunk! Kattintson ide

Hagyományos klímaberendezéssel hűtenek? Nagy hőségben gondot okoz a klímák túlterheltsége, esetleg leállása? Erre is van megoldás!

Klíma előhűtés mobil evaporatív hűtőberendezésekkel vagy fix telepítésű,
vonalsoros párahűtő rendszerrel!Kattintson ide

2. A raktárban dolgozó emberek munkahelyi körülményeinek optimális szinten való tartása miatt gondoskodunk a megfelelő hőmérsékletről: munkavédelmi és egyéb egészségügyi szempontokat figyelembe véve.

raktarak-parahutese-3

A munkahelyi körülmények javítására egy nagy belmagasságú raktárban elegendő a helyi hűtés alkalmazása. Hiszen felesleges lenne olyan területeket hűteni, ahol nem is dolgoznak, tartózkodnak emberek (ide értve pl. a 3 méter belmagasság feletti részeket, vagy a holttereket).

A legjobb és leggazdaságosabb hűtési megoldás a munkaállomások helyi hűtése, melyet mobil evaporatív vagy más néven párologtató hűtőberendezésekkel 7-12℃ fokos hőmérséklet csökkenést érhetünk el. Hűtött környezetben nő az emberek teljesítő képessége, csökken a hibák előfordulásának aránya, ergo pontosabb, precízebb munkavégzés várható.

A munkaállomások helyi hűtéséről szeretne többet megtudni? Kattintson ide

Szakértőink díjmentes helyszíni felmérést végeznek annak érdekében, hogy az Önnek leginkább megfelelő rendszert ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek evaporatív raktár hűtésre!

 

tekintse-meg-futes Raktárak infrafűtése