Melegüzemi munkahelyek párahűtése

Hatékony párahűtés – akár tartósan forró környezetben is.

Melegüzemi munkahelyek hűtése

24 ℃ fok feletti műhelyek hűtése

Bútorgyár -
Forró hamu
megkötése

Falco bútorgyár Zrt. Szombathely

Kovács műhely - munkaállomás mobilhűtése

Kovács Kft., Mezőkövesd

Acélüzem -
munkaállomás
mobilhűtése

ÓAM Ózdi Acélművek Kft., ÓZD

Melegüzemi munkahelynek nevezünk minden olyan munkahelyet, ahol a levegő hőmérséklete tartósan meghaladja a 24 ℃ fokot. Ide sorolhatók többek között, az öntödék, hegesztőműhelyek, kovácsműhelyek, de sütödék, pékségek, sörgyártó üzemek is, ahol magas hulladékhő keletkezik a termelés során.

Hatékony párahűtés

- akár tartósan forró környezetben is

Hallott már az evaporatív hűtésről?

Eme környezetbarát hűtési módszer lényege, hogy a víz elpárologtatása révén hül a környezet. A párologtató vagy evaporatív hűtőberendezések egy belső rendszerben keringtetik a párolgáshoz szükséges vizet, így ködpermet kibocsátása nélkül üzemelnek.

Ez különösen előnyös a melegüzemi munkahelyek esetében, ahol a forró munkakörnyezetben a páratartalom nagymértékű emelkedése nélkül drasztikusan csökkenhet a hőmérséklet!

Gyakorlati haszon

dolgozói teljesítmény növelés

Hűtött környezetben a dolgozók nagyobb odafigyeléssel, koncentrációval képesek dolgozni, ráadásul ebben a veszélyes munkakörnyezetben csökken a munkahelyi balesetek, égési sérülések száma.

Gondoljunk csak bele: Egy forró nyári napon, amikor a szendvicspanel csarnokszerkezet átmelegszik és hőt sugároz ránk, valamint ezzel egy időben a kemence, amely mellett dolgozunk, szintén óriási hőterhelés számunkra, nincs ember, aki ezt a munkakörnyezetet szeretné.
Erre az egyetlen költséghatékony, energiatudatos megoldás a mobil, evaporatív elven működő hűtőgép, melyet a kemence mellé tolva, azonnal élhető környezetet tudunk biztosítani!

A berendezés alkalmazásának előnyei

A munkaállomások helyi hűtése különböző teljesítményű mobil párologtató hűtőkkel pontosan szabályozható, sőt a mobilitás révén bármikor megváltoztatható a hűteni kivánt terület nagysága, lokalizációja. További előny, hogy nem csak zárt, de teljesen nyitott térben is hatékonyan hűtenek.

Mobil berendezések

Az áthelyezehető és forgatható berendezések akár több munkaterület hűtését is végezhetjük.

Pontos hőszabályzás

A berendezés beállításával folyamatosan biztosítható az ideális hőmérséklet.

Hatékonyság

Nyitott és zárt terken egyaránt hatékonyan használható.

Szakértőink díjmentes helyszíni felmérést végeznek annak érdekében, hogy az Önnek leginkább megfelelő rendszert ajánlhassuk.

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk üzentét! - a TecnoCooling csapata

Terület jellege:

Ha egyéb:

Tervrajz

Kapcsolat

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszámunk

+ 36 70 633 3310

e-mail címünk

kapcsolat@ipari-parahutes.hu

cÍMÜNK

Göd, Rákóczi út 118.