Mobil és fali ködhűtő ventillátorok

iCool Premium iCooler

Prémium kategóriás mobil párahűtő, párásító

Hűtési terület:
35-70 m2
Vízfelhasználás
0,83 liter / perc

Nettó ár: 1.054.620 Ft

Bruttó ár: 1.339.367 Ft

Termék leírás

A magyországi piacon a mobil párahűtő készülékek közül - többek között a szivattyú teljesítményének köszönhetően - az iCool Premium iCooler mobil párásító nyújtja a legjobb minőséget. A mobil párásító egy nagynyomású szivattyú és egy ventilátor egybekötött változata, mely könnyen mozgatható és tetszés szerint elhelyezhető kül- vagy beltéren. Az iCool Premium iCooler párásító berendezés a vizet a magas nyomású szivattyú segítségével egy speciális tervezésű ködképző szórófejen átnyomva létrehoz egy különleges ködöt, melyben a különálló vízcseppek átlag mérete 5 - 10 mikron. A ventilátor segítségével ez az úgynevezett pára köd nagyobb területen szóródik szét, ezzel elősegítve a legjobb eredményt a párásítás és a megfelelő hőmérséklet elérésében. Beltérben párásításra, a páratartalom növelésére, kültéren párahűtésre, klimatizálásra alkalmas. A tartályba adagolható a rendszerhez kifejlesztett rovarírtószer, továbbá "illatüzenetek" küldéséhez illatanyag is.

A belső tartálynak és az energiatakarékos szivattyúnak köszönhetően az iCool Premium iCooler mobil párásító folyamatosan 3-5 órán keresztül garantálja a hűtést. A rendszer csendes, egyszerűen kezelhető, környezetbarát, energiatakarékos. Prémium kategóriás mobil ventilátoros teraszhűtő berendezés beépített PLC vezérléssel (mini pc), több funkciós programozhatósággal.

70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos). Alkalmasak 35-70 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére. Nagynyomású párásító, ködképző fúvókákkal. Mobil kültéri klíma készülékek, minden igény kielégítésére. Mobil ventilátoros teraszhűtő berendezés két funkciós programozhatósággal.

Jellemzők

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk üzentét! - a TecnoCooling csapata

  Terület jellege:

  Ha egyéb:

  Tervrajz

  Kapcsolat

  Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Telefonszámunk

  06 11 111 1111

  e-mail címünk

  sample@ipari-parahutes.hu

  cÍMÜNK

  Göd, Rákóczi Ferenc u. 118.