Cégtörténetünk

Az ipari párásítás és a csarnokhűtés általunk képviselt műszaki megoldásai minden szempontból megfelelnek a mai környezetbarát technológiai elvárásoknak, az energiatudatos gondolkodásmóddal párhuzamosan az és költséghatékony klimatizálás rengeteg helyen a csarnokhűtés, munkaállomás hűtés megkerülhetetlen része lett. 

Az ipari csarnokokban a légtér hűtése nehezen megoldható és általában óriási energiaigénnyel jár, az evaporatív csarnokhűtési megoldásunk lokalizáltan oldja meg a munkavállalók hűtését alacsony energiafelhasználás mellett. Az evaporatív hűtési technológia relatív páratartalom növelést von maga után, melyet sok gyártás-technológiai eljáráshoz is szükséges. A légtér relatív páratartalma meghatározza a feldolgozásra kerülő anyagok nedvességtartalmát, a felületkezelési eljárások során egyenletes kifeszülést, gyors lefolyást biztosít.

A PerfectCool Magyarországon az elsők közt kezdte meg tevékenységét mára a szomszéd országokban (Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna) is számos referenciával rendelkezik. Az ipari hűtés, a csarnokhűtés és csarnokpárásítás területén a hagyományos kompresszoros klímatechnikai megoldásokkal szemben, rendszereinkkel bizonyos hőmérsékletig (+24 – +26 Celsius fokig) töredék energia-bevitellel megoldható a nagy légterek hőmérséklet csökkentése. Az ipari páratartalom-szabályzásban a magas bekerülési- és üzemeltetési költségű sűrített levegős technológiai megoldásokat tudjuk kiváltani nagynyomású direkt porlasztásos megoldással.

Az evaporikus hűtési megoldást csarnokhűtés és istállóhűtés területén a lokális hűtés mellet klíma kiegészítésként is lehetséges alkalmazni. A 10-20 évvel ezelőtti éghajlati viszonyokhoz tervezett hűtést (meglévő kompresszoros klímaberendezést kiegészítve) a csarnokok, istállók hűtését újra képesek vagyunk biztosítani a megváltozott, felmelegedő klimatikus viszonyok közt is!

A folyamat nem csak a közvetlen hűtendő térben használható fel, hanem a HVAC folyadékhűtők kondenzátor beszívó oldali levegőjének előhűtésekor is. Az eredmény: növekvő üzembiztonság, kedvezőbb energiafelhasználás, javuló C.O.P. (teljesítmény tényező / jóságfok)

Reméljük felkelttetük érdeklődését, további információkért és ajánlatért várjuk megtisztelő érdeklődését!